1era Edició dels 2 Dies de Trial de Cambrils 2019

Escrito por MOTOCAT  //  02/04/2019  //  Inscripcions  //  No hay comentarios

Ens omple d’il·lusió poder anunciar-vos que el proper 1 i 2 de Juny de 2019 arribarà a Catalunya un nou trial de dos dies per a motos modernes. Trial que fa molts anys s’havia organitzat des de el Motoclub Cambirls. Aquest trial arriba de la mà de Motocat i el Motoclub Cambrils, juntament amb la col·laboració del Ajuntament de Cambrils, Mont-Roig del Camp i l’ajuntament de Vilanova d’Escornalbou.

Durant el cap de setmana també se celebrarà la Fira de Cambrils, a on un dels actes serà una exposició de motos per commemorar el primer trial.

El format del trial serà semblant a altres que ja ha organitzat Motocat. Dos dies de trial per a motos modernes amb zones gens perilloses, per tots aquells que estiguin iniciant-se en mon del trial puguin gaudir de la competició i que tots aquells que ja practiquen trial, posin a prova les seves qualitats, tot gaudint de bons rivals i una ubicació genial. La prova es puntuable pel Trofeu Montesa, així que tots els pilots Montesistes podran comptar amb el suport tècnic de Montesa.

El trial, serà al poble de Cambrils i pels voltants de Mont-Roig del Camp. Contarà amb un recorregut d’uns 40Km on hi haurà repartides 20 zones per a tots els nivells. El paddock estarà ubicat al poble de Cambrils. Al llarg del recorregut hi hauràn dos avituallaments per poder-se refrescar, un dells també serà per fer el refuelling (cadascú amb el seu bidó). Els nivells de les zones seran Groc (nivell usuari bàsic / clàssiques), Verd (nivell usuari / clàssiques), Blau (nivell avançat bàsic) i Vermell (Nivell expert). Les zones seran dissenyades sota la mà de Ramon Membrives, tot un expert en disseny de zones, i que estem segurs que aquest cop tampoc ens desapassionarà.

Les inscripcions ja es poden començar a fer en aquest mateix post omplint el formulari i enviant-lo per correu electrònic (motocat@motocat.cat). Un cop el nostre equip revisi els pagaments contactarà amb vosaltres per donar-vos el Ok!

Els preus de la prova seran 120€ per participar els dos dies, amb l’ inscripció s’inclou els esmorzar i dinar dels dos dies i la samarreta commemorativa. Pels pilots que són socis Motocat+ el preu es de 110€. Els seguidors de dos dies són 50€ incloent els esmorzar i dinar dels dos dies,  i finalment als socis Motocat+ se’ls donarà un dorsal gratuït per poder seguir el trial, aquest no inclou ni esmorzar ni dinar.

Cal fer les inscripcions al següent enllaç d’INSCRIPCIONS

Deja un comentario.

comm comm comm