2 dies de Trial Clàssic Cambrils – 7 i 8 de desembre de 2019

Escrito por MOTOCAT  //  09/11/2019  //  Featured CA, Inscripcions, Slider CA  //  No hay comentarios

Clic aquí per inscriures

Els propers 7 i 8 de desembre de 2019 es durà a terme la segona edició del Trial Clàssic de Cambrils.

El Motoclub Cambrils juntament amb Motocat s’han tornat a ajuntar totes les seves forces i experiència per donar un pas més en trials de llarga durada. Aquest cop en l’àmbit de les motos clàssiques. És per això que l’èxit està assegurat!

Tota aquesta festa estarà ubicada al centre de Joves de Cambrils, al carrer Tramuntana.

El trial de Clàssiques, a l’igual que el de Modernes el juny passat transcorre pel barranc de Rifà i per la Riera de Cambrils, acabant a la sorra de la mateixa platja. El recorregut consta aproximadament de 35 Km i 20 Zones. Com a novetat, a la zona de l’avituallament també es farà el repostatge, s’oferirà gasolina per a tots aquells que portin el dorsal, tant pilots com seguidors. S’oferirà Gasolina 95oct, una versió sense oli i una altra amb oli a l’1,5%.

Les zones, marcades per tot l’equip, estaran marcades amb un estil molt clàssic, zones amb un nivell molt assequible per fer d’un trial una festa on gaudir de les motos més clàssiques. A les zones hi haurà fletxes de 3 colors, Groc, Verd i Blau. Grocs Pre 65 i grocs Clàssics. Verd Pre 80, trialers i Post Clàssiques (embragatge amb cable / refrigerat per aire).

Inscripcions fins al dia 2019.12.02 a partir de llavors no s’accepten canvis de categories. Pilots estrangers contactar amb Organització

Els preus de les inscripcions són:

  • 150 € Dos dies Pilot (Esmorzar x 2, Dinar x 2, Samarreta)
  • 140 € Dos dies Pilot Motocat + (Esmorzar x 2, Dinar x 2, Samarreta)
  • 75 € Dos dies Seguidor (Esmorzar x 2, Dinar x 2)
  • 75 € Un dia Pilot (Esmorzar)
  • 50 € Un dia Seguidor (Esmorzar)

Es vendran samarretes fins a esgotar existències, el preu de la samarreta serà de 10 €

Per poder passar el cap de setmana allà es pot contactar amb el Càmping la Llosa que ofereix preu especial per als participants de l’trial. L’organització ofereix sopar per al Divendres i el Dissabte per a tots aquells que ho desitgin, el preu del sopar és de 20 €. Cal contactar amb organització per adquirir tiquets.

Clic aquí per inscriures

Deja un comentario.

comm comm comm