Millor Club organitzador de Trial Open 2016

Escrito por MOTOCAT  //  22/01/2017  //  Noticies, Trial  //  No hay comentarios

Quan alguna vegada he guanyat un trofeu i he d’accedir al pòdium, em venen al cap infinitat de moments viscuts en aquella prova o trial. Aquella zona que es va resistir, aquell peu que es va escapar o aquella pedra o gir que si no l’hagués afrontat d’una o altra manera, no m’hagués fet arribar al més alt del pòdium.

A la gala dels premis de la FCM, ens han atorgat el reconeixement al millor club organitzador del Campionat de Catalunya de Trial Open.

Quan recollia el trofeu també m’han vingut al cap infinitat de moments viscuts aquell 6 de novembre de 2016, però sobre tot he pensat en la gran quantitat de persones implicades en l’organització d’un trial, i quan dic TOTES, ÉS TOTES, perquè el Trial de Talamanca està “carregat” de molts bons moments, però sobre tot de molt bona gent.

Gent que sap que les coses es poden fer de moltes maneres, però només n’hi ha una que sempre tindrà reconeixement i no és una altra que fer les coses amb afició. Us ben asseguro i tots sabeu que això no és gens fàcil.

El trofeu l’he recollit jo i el guardaré amb les coses de MOTOCAT, però tingueu en compte: administracions, organització, controls, pilots, família, etc. etc. etc. que TOTS VOSALTRES TENIU UNA PART D’AQUEST TROFEU PERQUÈ TOTS JUNTS HEM ESTAT ELS MILLORS ORGANIZADORS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIAL 2016 i això ho hem de celebrar organitzant els propers 2 DIES TRIAL TALAMANCA del 4 i 5 de març de 2017 com tots sabeu fer-ho, és a dir, posant-hi afició, passió i moltes ganes!

Víctor Martín

Deja un comentario.

comm comm comm