TALAMANCA DECIDEIX ELS CAMPIONS DE LA COPA CATALANA DE TRIAL CLÀSSIQUES 2017

Escrito por MOTOCAT  //  05/12/2017  //  Trial  //  No hay comentarios

Aquest passat diumenge 3 de desembre es va tancar a Talamanca la última prova de la Copa Catalana de Clàssiques.

En primer lloc volem donar les gràcies a tots els pilots que van participar a la prova, a tots els voluntaris que han estat preparant i marcant les zones per aconseguir que els pilots de totes les categories es trobin les millors condicions i a tots els col·laboradors/controls que van fer possible el desenvolupament de la cursa.

Tot i el fred, una cinquantena de pilots no es van voler perdre la última cita de la temporada. El diumenge es va despertar serè però molt fred, que ens va acompanyar durant tot el dia. Per sort, la majoria de les zones, repartides entre l’àrea de trial de Talamanca, van estar banyades pel sol la major part del matí, cosa que va fer molt més agradable el trial.

Cal remarcar, que en les zones més ombrívoles, hi havia alguns trossos gelats, cosa que va suposar un desafiament més per als participants, però que van poder superar sense problemes.

En total, vam tenir:

  • 26 participants grocs de la Categoria Clàssics
  • 15 verds de la Categoria Trialers
  • 2 verds de la Categoria Pre 80
  • 6 grocs de la Categoria Pre 75
  • 4 blaus de la Categoria Experts

Al voltant de les 8:30h del matí els primers corredors van anar arribant al càmpig la Tatgera, punt de trobada i sortida del trial, on van poder gaudir d’un bon esmorzar per agafar forces.

A les 9:30, els pilots grocs van començar a sortir, seguits pels verds i per últim els blaus. Van tenir 4H  hores per finalitzar la prova, que constava de 10 zones i dues voltes.

Sobre les 2 del migdia es va acabar per acabat i tot seguit es va procedir a l’entrega de trofeus.

En la categoria Clàssics, les Fantic, van monopolitzar el podi. Sergi Balaguer González (Moto Club Cent Peus), amb 2 punts en total, va ser el guanyador de la categoria. Fernando Cabré Díez (Moto Club Tarragona) que amb 5 punts va ocupar el segon lloc, seguit de ben a prop per Xavier Añols Vidal (Moto Club Olot) que en va fer 6.

En la categoria Trialers, Neus Murcia Sadurni (Moto Club Sitges), rodant amb una Honda, es va alçar a la primera posició amb 7 punts. Igualat en punts, la segona posició va ser per Manel Campoy Gurrea (Moto Club Tarragona), rodant amb una Fantic. Per últim, Ricard Monge Machado (Moto Club Cent Peus) també amb una Fantic, amb 9 punts, va ostentar el tercer lloc del podi.

Quant a la categoria Pre 80, amb només dos corredors d’Ossa, Xavier Vallés Rull (12 punts) del Moto Club Sitges i Alvar Bertran Cierco (33 punts) del Moto Club Cent Peus van ocupar el primer i el segon lloc respectivament.

En la categoria Pre 75, José Maria Martínez Anaya (Motocat), amb una Triumph, va ocupar el primer lloc de la classificació amb 7 punts. El va empatar en punts Josep Vidal Pericals (Moto Club Cent Peus) amb una Bultaco, que va ocupar el segon lloc. Per la seva banda, Antoni Tomas Batlle (Moto Club Cent Peus) corrent amb una Montesa, amb 24 punts va quedar en tercera posició.

Per últim, en la categoria Experts, la primera posició va ser per Oscar Mill Miralles (Moto Club Sitges) que amb una Bultaco va fer 7 punts. Antoni Ramonet (Moto Club Mollet-Isern), amb una Fantic, va ocupar el segon lloc i Pere Anton Mill Moreno (Mot Club Sitges) que corrent amb una Fantic, va fer 14 punts i va ocupar el tercer lloc.

Salut i Gas,

CLASSIFICACIONS

Deja un comentario.

comm comm comm