ÚLTIMA PROVA COPA CATALANA DE TRIAL DE CLÁSSIQUES

Escrito por MOTOCAT  //  03/09/2018  //  Trial  //  No hay comentarios

Després d’unes merescudes vacances i uns bons dies per entrenar una mica, arriba la cinquena i última prova de la Copa Catalana de Clàssiques. Cita a la qual es determinaran els noms dels campions dels diferents nivells.

El club Motocat serà novament l’encarregat de l’organització d’aquest trial. A mà de tot un expert en trial clàssic, Ramon Membrives i tot l’equip de Motocat a preparat una zones molt «clàssiques» de manera que el nivell tornarà a estar molt alt perquè els pilots hagin de donar el millor de si per poder conquerir el calaix més alt del podi.

L’emoció en la lluita pels campionats serà més gran en algunes categories, ja que en altres ja han quedat gairebé definits els campions, com és el cas d’Alvar Bertran a Pre-80, Joan Farres a Pre-75 o Manel Campoy a Trialers, així doncs els líders són els següents:

• Clàssics: zones color groc: Joaquim Lara.

• Pre-75: zones color groc: Joan Farres.

• Pre-80: zones color verd: Alvar Bertran.

• Trialers: zones color verd: Manel Campoy.

• Experts: zones color blau: Oscar Mill.

L’horari serà l’habitual, amb les inscripcions i verificacions de 8:00 a 9: 30h i la sortida del primer pilot a partir de les 09.30hores. El lliurament de trofeus està prevista sobre les 14:00hores. Com sempre, les inscripcions es poden fer a través del web de la Federació Catalana Motociclisme.

 

 

 

 

 

Deja un comentario.

comm comm comm