Menu Close

Avís legal

 • Acceptació de les condicions d’ús:
  Les presents condicions (d’ara endavant denominat com a Avís Legal) té per objectiu regular l’ús d’aquest Web que el seu titular posa a la disposició del públic en la present URL. La utilització del Web per un tercer li atribueix la condició d’Usuari i suposa l’acceptació plena per dit Usuari de totes i cadascuna de les condicions que s’incorporen en el present Avís Legal.
 • Ús correcte del lloc Web:
  L’usuari es compromet a utilitzar el Web, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. Així mateix, s’obliga a no utilitzar el Web o els serveis que es prestin a través d’ell amb finalitats o efectes il·lícits, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar el Web o impedir un normal ús del Web per altres Usuaris.
 • Drets de propietat intel·lectual:
  La totalitat del contingut d’aquest lloc Web, ja siguin textos, imatges, so, fitxers, marques, logotips, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa i els programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i utilització, estan protegits per drets de propietat industrial i intel·lectual, titularitat de MOTOCAT, MOTOClub Amics Trial o, si escau, dels seus llicenciataris, que l’Usuari d’aquest Web ha de respectar.
  Queden prohibides la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i en general qualsevol forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts del Web, així com del seu disseny, sense prèvia autorització del titular.
 • Protecció de dades:
  A l’efecte de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa que les dades facilitades voluntàriament pels nostres usuaris i socis, així com unes altres que recollim de manera automàtica per atendre criteris de seguretat com la IP pública de l’usuari, o tipus i versió del navegador web, seran incorporats als corresponents fitxers automatitzats dels quals som responsables.
  La recollida i tractament automatitzat de les dades personals té com a finalitat el manteniment de la relació contractual si escau establerta entre els nostres usuaris i socis amb la nostra entitat, així com per a l’enviament d’informació que considerem rellevant dins d’aquest àmbit.
  En cap cas cedirem aquesta informació a tercers ni farem un altre ús d’aquesta informació que l’indicat en el paràgraf anterior. Els nostres usuaris i els nostres socis tenen, així mateix, garantit el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de tota la informació que puguem posseir sobre cadascun d’ells, de manera automàtica a la nostra pàgina web després de l’enviament de correus o comunicats electrònics, des de l’interior de les zones reservades que poguessin existir per oferir continguts reservats, o bé pels mitjans que els nostres usuaris i socis desitgin.

MOTOCAT, MOTOClub Amics Trial

 • Adscrit a la Federació Catalana de Motociclisme: núm. 237.
 • Inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya: núm. 15098.
 • Inscrit en el “Registro Español de Entidades sin ánimo de lucro”.

Carrer de l’Església, 1
08278 Talamanca (Barcelona)
tel +34 972352683
NIF G17942467