Menu Close

Copa Catalana de Clàssiques – CANCEL·LAT

L’esport català aturarà les competicions no professionals 15 dies pels brots de coronavirus

Totes les competicions esportives d’àmbit català, federades, escolars o privades, quedaran ajornades durant dos caps de setmana per ajudar a contenir els brots de coronavirus, segons ha anunciat la UFEC

Tot i aquestes restriccions, els entrenaments es podran seguir fent amb normalitat i aplicant les mesures i protocols de seguretat establerts fins ara. En una reunió de la UFEC i totes les federacions esportives catalanes amb el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’ha explicat que “l’empitjorament de les dades de contagis es produeix perquè els caps de setmana hi ha una mobilitat familiar fora dels municipis que incrementa molt el risc”.

Aquesta decisió, que encara haurà de validar un jutjat, no afectaria els entrenaments, ni els usuaris de les instal·lacions esportives ni dels gimnasos, i farà posposar competicions federades, escolars o privades de qualsevol categoria en l’àmbit català. Aquestes competicions ja previstes s’hauran de recol·locar al calendari.

No afectarà les competicions professionals

Les mesures no afectaran l’esport professional ni les competicions dins el calendari estatal o internacional. Les federacions esportives catalanes han demanat que l’aturada sigui només de dos caps de setmana, tal com s’ha plantejat, i que es pugui retornar a l’activitat un cop hagin passat aquests 15 dies.

Deixa un comentari