Menu Close

Talamanca, prova inicial de la Copa Catalana de Clàssiques

El trial de Talamanca donarà el tret de sortida a la Copa Catalana de trial Classiques del 2020.

La copa Catalana de Clàssiques aquest 2020 comptarà amb 5 proves, la primera d’elles aquí a Talamanca, la segona a Terrades (05/04/2020), la tercera serà a Colldejou (21/06/2020), la penúltima a L’Olvan (05/07/2020) i on es decidiran els campions, l’última prova a Cabrianes (20/09/2020).

Així doncs, el proper 01 de Març, tots els pilots Clàssics de Catalunya es reuniran al Camping la Tatgera, a la Carretera  de Navarcles a Talamanca, Km. 29,2. Els pilots es trabaran 10 zones repartides en un recorregut d’uns 10Km aproximadament, es faran dues voltes. 

Les zones consten de 3 nivells, Groc (Clàssic / Pre-75): aquests es trobaran unes zones amb una dificultat molt baixa, pràcticament seguir un caminet amb alguns girs. Verd (Trialers / Pre-80): en aquesta categoria els gris ja comencen a ser mes rebuscats i amb alguna pujada o baixada. Blau (Expert): en aquesta categoria, NO s’han de fer canvis, pero sí que el pilot haurà d’esforçar-se al màxim per poder fer els girs que s’aniran trobant.

Cal recordar a tots els pilots que és una competició federada pel qual cal tramitar llicència amb la Federació. Deixem enllaç per poder tramitar llicència. “http://www.fcm.cat/web/ca/pagina/153”.

Així doncs, us esperem a tots perquè pogeu gaudir d’unes zones marcades al més pur estil clàssic, de la mà de Ramon Membrives i l’equip del Motocat.

Vista la secció del menú “TRIAL TALAMANCA” per veure les últimes notícies sobre aquest trial.

Deixa un comentari