Menu Close

Fase inicial de desconfinament

COMUNICAT OFICIAL de la FCM

ENTRENAMENTS D’ESPORTISTES FEDERATS EN LA FASE INICIAL DE DESCONFINAMENT

La Federació Catalana de Motociclisme us posa en coneixement dels dos comunicats que avui han fet públics tant el Govern de l’Estat Espanyol, a través d’una ordre ministerial publicada al BOE, com la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat.

* Document adjunt.

Els punts del pla de desconfinament de la Fase 0, que s’inicia demà dilluns 4 de maig, que afecten directament al motociclisme són els següents:

– Els esportistes professionals o qualificats d’alt nivell podran realitzar entraments de forma individual, a l’aire lliure, sense limitació d’horari i dins els límits de la província on resideixen.

– Els esportistes federats que no estiguin qualificats d’alt nivell podran entrenar-se de forma individual, en espais a l’aire lliure, dos cops al dia (entre les 6h i les 10h, i entre les 20h i les 23h) dins del terme municipal on visquin. De moment no podran entrenar-se els menors de 14 anys.

– Els entrenaments no es podran fer en instal·lacions esportives, com ara circuits o àrees de motor, que romandran tancades fins que les autoritats no ho autoritzin.

D’altra banda, des de la FCM tenim constància d’una reunió que se celebrarà demà entre la SGEAC i el CSD on es tractarà d’aclarir l’aplicació d’alguns dels punts d’aquesta Ordre Ministerial publicada al BOE.

Per a més informació, seguiu atents als canals d’informació de la FCM.

3 de maig de 2020

Deixa un comentari