Menu Close

Qui som

Ni una revista, ni una publicació digital, ni un portal d’Internet, ni una plataforma ciutadana…

Senzillament, som un MOTOCLUB D’AMICS TRIALERS, com a punt de partida, amb una reivindicació sòlida com a objectiu final.

Pretenem que les nostres accions suposin un impuls més per aconseguir que el TRIAL sigui tan «normal» com qualsevol altre esport o, com a mínim, es beneficiï del reconeixement que mereix una de les activitats que més èxits esportius han donat al país.

Volem que tots els trialers tinguem les condicions adequades per deixar de banda aquest sentiment de «minoria tribal» que sempre ens ha caracteritzat però que, per un simple desconeixement social, només ens ha dut a ser permanentment menyspreats o ignorats.

Ens proposem reunir esforços per construir un projecte sense límits, obert a tothom a qui agradi el TRIAL i el seu entorn, i, alhora, esdevenir un punt de suport per a altres motoclubs o per a qualsevol iniciativa de grup.

Sí, sabem que representa una tasca laboriosa intentar «prestigiar» tot allò que tingui a veure amb el TRIAL, però ens governen la serenor davant l’obstacle, l’equilibri i l’esperit de superació característics d’aquest esport; altres, dels anomenats minoritaris, ho han aconseguit.

Sí, és possible que hi hagi un punt d’utopia o fins i tot d’ingenuïtat en tot això, però també hi ha idees i voluntats amb una vitalitat transgressora enorme.

Sí, pot ser una feina molt llarga, però… algú l’havia de començar a fer.

Trialers, aficionats, esportistes, amics, marques, botigues, tallers, motoclubs…

Això és MOTOCAT. Sigueu benvinguts!

MOTOCAT, MOTOClub Amics Trial

  • Adscrit (2007) a la Federació Catalana de Motociclisme: núm. 237.
  • Inscrit (2011) en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya: núm. 15098.
  • Inscrit en el “Registro Español de Entidades sin ánimo de lucro”.